Центърът за преводи и редакции спечели финансиране по ОПАК за Проекта „Повишаване на знанията и информираността на служителите в държавната администрация за работа с европейското законодателство”

Дата: 09-07-2008

Проектът на Центъра за преводи и редакции „Повишаване на знанията и информираността на служителите в държавната администрация за работа с европейското законодателство” спечели финансиране по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ.

Центърът е административна структура към министъра на държавната администрация и административната реформа и е конкретен бенефициент по ОПАК, приоритетна ос „Управление на човешките ресурси”, подприоритет „Компетентна и ефективна държавна администрация”.

Договорът за получаване на безвъзмездната финансова помощ по ОПАК на стойност близо 902 000 лв. бе връчен на директора на Центъра за преводи и редакции, г-жа Инна Славова, от министъра на държавната администрация и административната реформа, г-н Николай Василев, на тържествена церемония, проведена на 9 юли 2008 г. в хотел „Шератон”.

Project-opak_bg Project-esf_bg Project-es_bg

Проект "Повишаване на знанията и информираността на служителите в държавната администрация за работа с европейското законодателство", осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.